Duurzaam te werk gaan

We leven in een tijd waarin het steeds belangrijker is om een duurzaam productieproces te hebben binnen het bedrijf. Wij van Multiblade zijn dan ook van mening dat duurzaamheid hoog in het vaandel hoort te staan. In tegenstelling tot vele andere bedrijven hebben wij verpakkingen die niet slecht zijn voor het milieu. Onze verpakkingen hebben dan ook geen nadelige invloed op de dieren en op het klimaat. Laten we eens kijken wat we dan wel doen en waarom wij dit belangrijk vinden!

Presentatie op een display

Wij zijn van mening dat bedrijven vaak veel te veel slechte grondstoffen en materialen gebruiken om hun producten te verpakking. Zo worden er bij andere merken vaak blister verpakkingen gebruikt om de zaagbladen op te verpakken en presenteren. Dit is helemaal geen goede ontwikkeling, wanneer men de verpakking open maakt halen ze het toch gelijk weg. Dit komt vervolgens weer bij het afval terecht. Vervolgens zal deze hoop rotzooi weer verwerkt moeten worden, het gehele proces is nadelig voor het milieu. Ook komt er een hoop in de natuur terecht, hier kunnen de dieren en de planten last van krijgen.

Onze verpakking is dan ook geheel ontdaan van blister materiaal. We hebben dit mogelijk gemaakt door de keuze te maken om de bladen los te presenteren. Hierdoor hoef je niet stuk voor stuk een verpakking te laten maken, dit scheelt al aanzienlijk veel plastic. Mensen kopen toch vaak meerdere bladen, het zou een beetje onzin zijn om hier elke keer weer plastic voor te gebruiken. Door deze presentatiewijze dragen wij bij aan een duurzame vorm van verpakking, iets wat langzamerhand toch wel de standaard zal gaan worden. Echter zijn wij voor alsnog een van de enige die het op deze manier aanpakken, dit zegt toch wel iets over de andere bedrijven

Nog minder plastic

Ons voornemen is om in de toekomst nog minder plastic te gebruiken bij het verpakking van onze producten. Op deze manier kunnen wij de impact op het milieu nog meer verlagen. Duurzaamheid is belangrijk, er komen steeds meer onderzoeken boven water dat wij de aarde echt kapot aan het maken zijn. Dit komt voornamelijk door het veelvuldig gebruik van plastic, wij willen hier dan ook niet aan mee werken. Mocht je iets bestellen bij Multiblade dan weet je in ieder geval zeker dat jij geen slechte invloed zult hebben op de natuur en op het klimaat. Multiblade, kwaliteitsproducten geleverd en geproduceerd op een volledig duurzame manier!