Over ons

Leuk dat je meer te weten wilt komen over ons bedrijf! Laten we beginnen bij het begin, wie zijn wij van Multiblade nu precies? Ons bedrijf is nog relatief jong, we zijn sinds 2012 bezig met het aanbieden van een revolutionaire vorm van klus-apparatuur. Wij zagen dat er een grote behoefte was aan een universele aansluiting voor oscillerende multitools. Echter wilt niemand hier een fortuin aan uitgegeven, wij vonden het dus wel eens tijd voor een alternatief. Op dit moment kan je bij ons in het assortiment diverse soorten toebehoren vinden voor deze Multitools, alleen zijn die van ons een stuk goedkoper dan die van de concurrent.

Het productieproces

Al onze producten worden gemaakt in Azië, Zwitserland, Duitsland en Polen. Dit uitgebreide productieproces zorgt er dan ook voor dat je altijd een kwaliteitsproduct in handen hebt. Het gaat tenslotte wel om apparatuur bij het klussen, deze mag niet ondermaats zijn. Door onze hoge kwaliteit heb je als klant zijnde dan ook net even dat extra beetje zekerheid over je aankoop.

Ons vooruitzicht

Wij zijn natuurlijk nog lang niet klaar met ontwikkelen, op dit moment kijken wij dan ook nog naar een uitbreiding op het gebied van bladen. Deze uitbreiding bevat dan ook een complete lijn met handzagen, hierdoor kan je jouw multitool voor nog meer gelegenheden gebruiken. De vraag naar deze unieke vorm van opzetstukken blijft maar stijgen, er zal dan ook nog een hoop aankomen in de toekomst. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. Multiblade, net zo goed als hoogstaande merken maar stukken goedkoper!

Wij kopen deze bladen altijd bij onze leverancier in Drachten, en zijn altijd tevreden over de kwaliteit

Klusbedrijf uit Drachten

Zaagjes gaan altijd lang mee en het assortiment is meer dan toereikend.

Parketeur uit Wijk bij Duurstede