Een alternatief voor de Starlock

De Starlock is dit jaar flink bekend geworden, menige bouwmarkten hebben deze dan ook in het assortiment liggen. Je kunt de Starlock ook wel zien als een soort uniform opzetsysteem voor de multitools. Multitools zijn natuurlijk ontzettend handig, alleen normaal gesproken ben je toch weer een tijd bezig met het wisselen van de opzetstukken. Met de Starlock techniek komt hier verandering in. Deze opzetstukken zijn alleen relatief duur, wij hebben daarom dus een alternatief ontwikkeld die niet afdoet aan het bekende merk. Laten we eens kijken wat de voordelen hiervan zijn.

De techniek achter de Starlock

Goed, de Starlock is dus een uniform opzetsysteem van de makers van Bosch en Fein. Deze merken hebben besloten om de werking van multitools te versimpelen, als klant zijnde kan je zo een op een prettige wijze gebruik maken van jouw apparaat. Dit innovatieve systeem stelt de gebruiker in staat om binnen no time de diverse opzetstukken te verwijderen en te wisselen. Het is nu eenmaal zo dat je vrijwel altijd diverse soorten gereedschap nodig zal hebben. De ene keer moet je zagen, de andere keer is het nodig om iets te schuren. Met de Starlock kan je jouw multitool op een makkelijke wijze nog universeler maken. Je kunt het opzetstuk wat je nodig hebt veel makkelijker vastklikken aan jouw tool.

Er zijn talloze soorten opzetstukken die je kunt aanschaffen voor het apparaat, vrijwel al deze opzetstukken zullen dan ook passen. Wanneer we concreet kijken naar de apparaten die compatibel zijn met de Starlock techniek dan komen we uit op de volgende merken: Bosch, Fein, Makita, Milwaukee, Ridgid en Rockwell. Dit zijn dan ook gelijk de bekendere merken van de markt.

Een goedkoop alternatief

De makers van de Starlock hebben natuurlijk maar al te goed door dat deze techniek de standaard gaat zijn voor de multitools. Het maakt het gebruik nu eenmaal een stuk makkelijker. Dit brengt echter wel met zich mee dat zij aanzienlijk hoge prijzen hanteren voor de Starlock, hierdoor zal menig klusser niet overstappen op deze nieuwe techniek. Wij zijn daarom aan de slag gegaan om een goedkoper alternatief te maken, een alternatief die net zo goed werkt als de originele Starlock. Middels dit alternatief is het dan ook voor iedereen mogelijk om toch zijn of haar multitool op de meest optimale manier in gebruik te nemen.

Bij www.multiblade.com is het mogelijk om al deze opzetstukken en accessoires voor de multitools voor een lage prijs in te kopen. De techniek achter de Starlock is geweldig, je kan dan ook zeker niet achterblijven als klusser zijnde. Door middel van deze techniek zal het klussen nog sneller gaan dan voorheen, opzetstukken wisselen is immers nog nooit zo makkelijk geweest. Haal vandaag nog ons Starlock alternatief en ontdek alle voordelen die deze bijzondere techniek te bieden heeft!